Со секоја нарачка над 3000ден бесплатна достава.

Search

Ви треба помош? +389 2 613 4641

Се прикажуваат сите 12 резултати

Сортирај по

VIVAX CM1000WH ЕЛЕКТРИЧНО ЃЕЗВЕ

890 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
890 ден

VIVAX HOME WH-100G електричен бокал за вода

1.290 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
1.290 ден

VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-176TC

1.500 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
1.500 ден

VIVAX HOME индукциска плоча HPI-2000TP

3.600 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
3.600 ден

VIVAX Електричен бокал за вода WH-170RS

1.490 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
1.490 ден

VIVAX електрично ѓезве за кафе CM-1000R

890 ден
 • Гаранција: 12 месеци
 • Испорака: 48 часа
890 ден

VIVAX HOME WH-102BB ел. бокал за вода

790 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
790 ден

VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-103WB

900 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
900 ден

VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-120G

1.300 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
1.300 ден

VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-171WT

1.000 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
1.000 ден

VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-179SS

1.300 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
1.300 ден

VIVAX HOME ел. бокал за вода WH-180TC

1.900 ден
 • Гаранција: 1 година
 • Испорака: 48 часа
1.900 ден

Back to Top
Производот беше додаден во твојата кошничка